General slimming

Lierac body slim general slimming 2x200

Weight Loss Solution (Step by step) - Jason Fung

Lierac body slim general slimming 2x Atenție: Ultimele bucăți disponibile! Această sinergie a ingredientelor active poate acționa atât asupra siluetei, cât și asupra calității pielii pentru un rezultat inovator de slăbire.

Această cremă cu efect proaspăt se general slimming cu pielea pentru un efect instantaneu de teacă.

pierdeți din nou greutatea

Pentru a facilita pătrunderea ingredientelor active, a ajuta la desfundarea și tonifierea pielii, Laboratoarele Lierac au dezvoltat împreună cu un profesionist în modelare, o tehnică de masaj în 3 etape: transformarea corpului. PASUL 1: periajul pregătitor Înainte de a aplica produsul, închideți mâinile și periați cu articulațiile îndoite la coapse, șolduri și fese înainte și înapoi.

jockey slimming thong

Acest pas stimulează receptivitatea pielii și o energizează. PASUL 2: remodelarea frământării După aplicarea produsului cu mișcări ușoare, luați o faldă mare de piele cu 2 mâini și frământați-o în formă de S pe întreaga zonă, mâinile mergând în direcții opuse.

southside pierdere regională în greutate

Începeți gestul pe coapse, apoi pe șolduri și pe fese. Acest pas ajută la înmuierea fibrelor absorbite de celulită și la remodelarea siluetei.

bare pierdere în greutate

PASUL 3: netezirea sublimatoare După ce general slimming a pătruns, glisați ambele mâini de-a lungul coapselor și feselor ca și cum ați fi îmbrăcat colanți, apoi de la șolduri la buric, ca și cum ați general slimming pus general slimming centură. Acest pas, bazat pe psihomorfologie, constă în netezirea pielii prin desenarea siluetei sale ideale.

Citițiși